TJÄNSTER

Fordonslackering

Vi utför fordonslackering av de flesta typer av fordon

Vi lackerar till exempel personbilar, motorcyklar, bussar, lastbilar, sopmaskiner, grävmaskiner, containers, redskap, truckar, båtar med mera.

Vi använder oss av moderna arbetsmetoder och högkvalitativa produkter. Med våra produkter och noggranna arbetssätt ger vi dig ett rostskydd och vidhäftning som klarar av det tuffaste kraven i vårt nordiska klimat.

Vi utför lackering i stort sett på alla sorters påbyggnationer, några exempel är skåpbil, tankbil, kranbil, lastväxlare, fast flakbyggnationer och spannmålsbyggnationer samt dumpers flak.

I vår fordonsavdelning har vi en lackeringshall och en blästringshall med måtten 18 x 6,5 meter och en takhöjd på 5,5 meter. Vi har även en personbilsbox med integrerad billyft.

Vi samarbetar med dem flesta försäkringsbolagen.

Vad är fördelarna med billackering?

En av fördelarna med att lackera om en bil är att det kan ge den ett nytt och fräscht utseende. Det kan också vara ett bra sätt att återställa en bil som har skador på lacken eller har bleknat i solen.

För att lackera om en bil krävs det en hel del förberedelser. Först och främst måste bilen rengöras grundligt för att ta bort damm, smuts och fett. Detta görs bäst med hjälp av en högtryckstvätt och specialrengöring för bilen.

Efter rengöringen är det viktigt att reparera eventuella skador på bilen. Detta kan innefatta att fylla i däckmärken eller reparera rost. Dessa reparationer bör göras av en professionell för att säkerställa att de blir gjorda på rätt sätt.

När alla förberedelser är gjorda är det dags att måla om bilen. Detta kan göras med sprayfärg eller med en pensel och rullar. Det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner noga för att säkerställa att lacken appliceras på rätt sätt.

Efter att lacken har torkat är det dags att polera bilen för att ge den en glansig finish. Detta kan göras med en polermaskin eller för hand med en polermedel och en mjuk trasa.

Att lackera om en bil kan vara en tidskrävande process, men resultatet kan vara värt det. Ett nytt lackerat fordon kan se ut som nytt igen och öka dess värde.

En man utför billackering
Vill du veta mer eller ha en offert?

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor så berättar vi mer!