Effektivitet – Kvalitet – Hållbarhet

Om LackExperten

Tillsammans har vi över 60 års erfarenhet av branschen

LackExperten har köpt över det mindre företaget TJB Pulverlack AB som bedrev huvudsakligen pulverlackering. De nya lokalerna omfattar 2200 kvadratmeter under samma tak. Stora investeringar är gjorda i ny utrustning rekrytering av kompetent personal. Ny utrustning, nya lackboxar, modern filtrering och värmeåtervinning innebär kvalitet och arbetsmiljö i toppklass.

VD och huvudägare är Johan Brändström som tidigare drev TJB Pulverlack AB.

Den mycket erfarna personalen har tillsammans över 60 år i branschen vilket ger förutsättningar att leverera i tid och med högsta kvalitet. I företaget finns personal och utrustning för rengöring, blästring och industrilack av mycket stora eller mindre objekt samt avdelning för trälack och även pulverlackering.

Våra styrkor

Kvalitet

All verksamhet under samma tak. Den kontrollerade miljön ger hög kvalitet. Vi säkertställer alla krav på kvalité och miljö som ställs från kunder och leverantörer.

Personalvård

Moderna lokaler och utrustning. Vi minimerar den arbetsrelaterade exponeringen av lösningsmedel och damm. Personalens hälsa, trivsel och arbetsglädje är viktig.

Effektivitet

Gott om plats ger bra hantering av inkommande och utgående gods under tak. Ett effektivt flöde skapar arbetsglädje, kvalitet och lönsamhet.

Komplett

Komplett och allsidig anläggning . Ett för regionen unikt koncept som kommer vara attraktivt idag och många år framöver ger stabilitet.

Engagemang

Energifull och starkt engagerad huvudägare. Bra uppbackning både praktiskt och ekonomiskt från delägarna ger uthållighet.

Kvalitet- & miljö

Säkerställt kvalitets- och miljöarbetet. Genom vårt kvalitetssystem och på sikt en certifiering enligt ISO 14001/9001 uppfyller vi kraven.

Låg miljöpåverkan

Mindre miljöpåverkan. Genom att arbeta med vattenlösliga produkter när så är möjligt, kan utsläppen av VOC (Volatile organic compounds) minskas .

Vårt mål

LackExpertens mål är att bli det största, modernaste och mest högkvalitativa fristående måleriet i regionen som kan utföra samtliga typer av lackeringsarbeten.

Affärsidé

Lackexperten skall med sin unikt kompletta och toppmoderna anläggning erbjuda snabb, högkvalitativ och miljövänlig och ytbehandling av möbler, industriprodukter och fordon, till företag och privatpersoner i regionen.

Vill du veta mer om vad vi gör eller komma i kontakt med oss?

Vi erbjuder alla tänkbara lacklösningar! Läs gärna mer om våra tjänster under Lackering.